آهنگ جدید محمد علیزاده به نام «دریا»

متن آهنگ محمد علیزاده دریا

ﺑﻴﺎ ﺑﻴﺎ دﻟﻢ ﻣﻴﺨﻮاد ﺑﺮم ﺑﺎ ﺗﻮ ﻟﺐ ﺳﺎﺣﻞ ﺑﺸﻴﻨﻢ


ﺑﻴﺎ ﺑﻴﺎ دﻟﻢ ﻣﻴﺨﻮاد ﻏﺮوﺑﻮ ﺗﻮ ﭼﺸﺎی ﺗﻮ ﺑﺒﻴﻨﻢMusicdel | موزیکدل


ﺑﻴﺎ ﺑﺮﻳﻢ درﻳﺎ ﺑﺮﻳﻢ ﻣﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﺧﻮدت ﺧﺎﻃﺮه ﺑﺎزم


ﺑﻴﺎ ﺑﺮﻳﻢ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﻳﻢ ﻛﻪ ﻣﻴﺨﻮام ﺧﺎﻃﺮه واﺳﺖ ﺑﺴﺎزم


از ﺗﻮ ﻳﻪ دوﻧﻪ ﺳﺖ دوﺗﺎ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﺴﻰ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ زﻳﺒﺎ ﻧﻴﺴﺖ


واﺳﻪ ی دوﺗﺎ دﻳﻮوﻧﻪ ﻫﻴﭻ ﺟﺎﻳﻰ ﻣﺜﻞ درﻳﺎ ﻧﻴﺴﺖ


درﻳﺎ ﻗﺸﻨﮕﻪ وﻟﻰ ﻛﻨﺎر ﺗﻮ


از ﺳﺮﺷﺐ ﺑﺸﻴﻨﻴﻢ ﺗﺎ ﭼﻬﺎر ﺻﺒﺢ


دوﺳﺖ دارم اﻳﻦ ﺳﺎﺣﻠﻮ ﺗﺎ ﺗﻬﺶ ﺑﺮم


ﺷﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﺷﻮﻧﻪ ﺗﻮ ﺑﺎرون ﺑﻐﻞ ﺗﻮ


زد ﺑﻪ ﺳﺮم اوﻣﺪم ﺗﻮرو ﻳﻪ درﻳﺎ ﺑﺒﺮم


ﭼﻪ ﺧﻮﺑﻪ ﭘﺮ ﺗﻮ ﮔﺮﻓﺖ ﺑﻪ ﭘﺮم ﺧﻴﻠﻰ ﻣﻤﻨﻮن ﻛﻪ ﺷﺪی ﻫﻤﺴﻔﺮم


ﭘﺲ ﺑﻴﺎ دﻳﻮوﻧﻪ ﺑﺎش


ﺟﺎده ﺧﻮﺑﻪ و ﺑﺎ ﺧﻞ و ﭼﻞ ﺑﺎزﻳﺎش


ﻧﮕﻢ از اﻳﻦ دﻟﻤﻮ ﺣﺎل و ﻫﻮاش


ﺑﺎ ﻣﻨﻰ ﻧﮕﺮان ﭼﻴﺰی ﻧﺒﺎش


از ﺗﻮ ﻳﻪ دوﻧﻪ ﺳﺖ دوﺗﺎ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﺴﻰ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ زﻳﺒﺎ ﻧﻴﺴﺖ


واﺳﻪ ی دوﺗﺎ دﻳﻮوﻧﻪ ﻫﻴﭻ ﺟﺎﻳﻰ ﻣﺜﻞ درﻳﺎ ﻧﻴﺴﺖ


درﻳﺎ ﻗﺸﻨﮕﻪ وﻟﻰ ﻛﻨﺎر ﺗﻮ


از ﺳﺮﺷﺐ ﺑﺸﻴﻨﻴﻢ ﺗﺎ ﭼﻬﺎر ﺻﺒﺢ


دوﺳﺖ دارم اﻳﻦ ﺳﺎﺣﻠﻮ ﺗﺎ ﺗﻬﺶ ﺑﺮم


ﺷﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﺷﻮﻧﻪ ﺗﻮ ﺑﺎرون ﺑﻐﻞ ﺗﻮ

https://musicdel.ir/single-tracks/424291/

«سرزمین تمدن‌ها» تکامل استراتژیک کشورها در مسیر جمهوری اسلامی است

رایزن فرهنگی جمهوری عراق گفت: رویداد «سرزمین تمدن ها» یک تکامل استراتژیک نسبت به کشورهای مختلف در مسیر جمهوری اسلامی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یاسر عبدالزهرا الحجاج رایزن فرهنگی جمهوری عراق در تهران گفت: اگر بخواهم از منظر دیپلمات عراقی نگاه کنم، کارنامه فرهنگی شهرداری تهران پرمحتوا و بسیار عالی بوده و در خصوص موضوعاتی اعم از نصب المان‌ها در سطح شهر و برپایی هیات‌ها در قسمت های مختلف شهر، اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی افزود: با توجه به مسئولیتی که داریم، سعی کردیم از اکثر هیات‌ها بازدید کنیم و هدیه‌ای متبرک از آستان قدس سیدالشهدا را به آنها تقدیم کنیم.

رایزن فرهنگی جمهوری عراق در پایان در رابطه با نمایشگاه سرزمین تمدن‌ها گفت: به نظرم اتفاقی که امروز رقم خورد، اتفاق بزرگی است. سرزمین‌ تمدن‌ها نه سرزمین‌های تمدنی به این معنی است که این سرزمین‌ها عبارت هستند از یک سرزمین واحد با یک نگاه و انسجام واحد. بلکه این سرزمین‌ها یک تکامل استراتژیک را نسبت به یکدیگر در مسیر جمهوری اسلامی دارند.

اولویت وزارت بهداشت در دولت چهاردهم/ دولت از تصدی‌گری دست بردارد

رئیس شورای عالی نظام پزشکی گفت: توجه به اقتصادِ سلامت و دارو باید محور اقدامات دیگر در وزارت بهداشت باشد و اگر چنین شود، بهداشت و درمان کشور به واقع راه صد ساله پیموده است.


به گزارش خبرگزاری مهر، محمود فاضل، با عنوان این مطلب که حوزه سلامت حوزه‌ای جدا نیست و تصمیمات و اقدامات سایر حوزه‌ها تأثیر مستقیم بر آن دارد، افزود: امروز اگر محیط زیست عملکرد مناسب نداشته باشد؛ بار بیماری‌های ناشی از مشکلات زیست محیطی به وزارت بهداشت منتقل خواهد شد. اگر وزارت راه عملکرد خوبی در حوزه ایمنی راه‌ها نداشته باشد بار درمان تروماهای ناشی از تصادفات جاده‌ای بر دوش حوزه درمان سنگینی خواهد کرد. اگر مسائل اقتصادی درست مدیریت نشود، تنش‌های روانی و عصبی ناشی از آن بر دوش وزارت بهداشت خواهد بود.


وی، وضعیت دارو در کشور را نابسامان دانست و گفت: ۶۰ همت نقدینگی در تولید دارو کم نیست. استهلاک و فرسودگی ماشین آلات، عدم پوشش بیمه‌ای بسیاری از داروها و…، چالش‌های بزرگی در حوزه دارو است که رفع آن نیازمند برنامه ریزی و مدیریت بسیار قوی است.


فاضل با اشاره به موضوع افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی بدون فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، بیان کرد: نتیجه چنین اقداماتی چیزی جز به مخاطره انداختن سلامت مردم را در پی ندارد.


وی افزود: ۴ رکن نظام سلامت شامل وزارت بهداشت، فرهنگستان علوم پزشکی کشور، سازمان نظام پزشکی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در نامه‌ای خواستند طرح افزایش ظرفیت پزشکی از دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی خارج شود. خطرات و لطمات افزایش پذیرش دانشجو بدون ایجاد زیرساخت‌ها را گوشزد کردیم اما متأسفانه توجهی نشد. نتیجه این اقدامات چیزی جز تحمیل هزینه‌های بیشتر به نظام سلامت نخواهد بود.


فاضل به مشکل کمبود دارو نیز اشاره کرد و گفت: در موارد زیادی تجویز منطقی دارو صورت می‌پذیرد اما با کمبود و نبود دارو چه می‌شود کرد. وقتی بیمار بین داروخانه‌ها سرگردان می‌شود و با نبود داروی لازم به پزشک مراجعه می‌کند پزشک چه کند، در کنار این موضوع، مشکلات معیشتی و اقتصادی بیمار نیز باید از سوی پزشک در نظر گرفته شود. لذا اجبارِ محیط در این رابطه بسیار اثرگذار است.


وی با اشاره به سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری در حوزه سلامت در سال ۱۳۹۳، افزود: در این سندِ مهم، تولیت نظام سلامت بر عهده وزارت بهداشت گذاشته شده اما این به معنای اختیار کامل و به تنهایی نیست؛ بلکه محوریت مدیریت حوزه سلامت است و همان طور که اشاره کردم تمام وزارتخانه‌ها تمام هیئت دولت باید تلاش کنند و همکاری داشته باشند تا نظام سلامت ما به اهداف خود دست پیدا کند.


رئیس شورای عالی نظام پزشکی، در پایان با اشاره به اهمیت نقش وزارت بهداشت و دولت در حوزه ساماندهی سلامت در کشور، گفت: دولت اگر بنا است سلامت جامعه را تأمین کند و در این مسیر موفق باشد باید دست از تصدی‌گری بردارد و در نقش متولی باشد تا بتواند به اهداف مد نظر دست یابد.


مردم سراغ برندهای خاص شیرخشک نروند

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه فرمولاسیون همه شیرخشک های معمولی یکی است از مردم خواست با اجتناب از برندهای خاص خود را به دردسر نیاندازند.


به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تفاوت محسوسی در فرمولاسیون و ماده اولیه انواع شیرخشک‌های معمولی وجود ندارد، بنابراین والدین می‌توانند شیرخشک مورد نیاز کودک خود را از انواع برندهای موجود در بازار تهیه کنند.


وی خاطر نشان کرد: به منظور جلوگیری از بروز مشکل برای خانواده‌ها در تهیه برند خاص از شیرخشک های معمولی، از کادر سلامت، مشاوران و خانواده‌ها می‌خواهیم که از توصیه به مصرف برند خاص به والدین کودکان خودداری کنند.


مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید مناسب شیرخشک های معمولی در کشور، تصریح کرد: در حال حاضر ذخیره مناسبی از شیرخشک های معمولی در انبارهای شرکت‌های تأمین کننده و پخش وجود دارد و مشکلی در تأمین شیرخشک های معمولی نداریم مگر آن‌که افراد بخواهند بر مصرف برند خاصی تاکید کنند.